Kinderboek

PONKI 'Alle bizons nog aan toe!' is een door mij bedacht en geschreven verhaal, met in de hoofdrollen Indiaantje Ponki en zijn beste vriendje Pim de eekhoorn. Leeftijd vanaf ongeveer 7  jaar.

De belevenissen van Ponki en Pim zijn niet alleen spannend en leuk, maar ook leerzaam. Een stukje levensvisie van Indiaanse volken en hun respectvolle omgang met Moeder Aarde is er in verwerkt.

De illustraties in het boek heb ik zelf getekend en ook de coverillustratie is van eigen hand.


Omslagtekst:

Indiaantje Ponki woont met zijn grootvader, Staande Beer, in tipi's aan de rand van het grote bos. Zijn ouders wonen ver weg, in een reservaat. Natuurlijk mist hij ze verschrikkelijk, maar nu kan hij naar school en mag hij zijn zoals hij is: een Indiaantje! Soms voelt of weet hij dingen die nog moeten gebeuren. Met zijn beste vriendje Pim de eekhoorn, rolt hij van het ene avontuur in het andere. Zal het ze lukken een gewond vosje te redden en zelf uit handen van de stroper te blijven? Van slapen komt niets wanneer ze midden in de nacht mee mogen om de politie te helpen met een gevaarlijke klus. Onverwacht komen zijn ouders op bezoek en valt zijn vader in de woest voorbij stromende rivier......

ISBN: 978-94-6206-385-3

Uitgave: Eigen beheer

Productie: Boekscout.nl

Paperback 12,5x20 cm., 119 pagina's,

25 zwart/wit illustraties.

Prijs: € 14,95 incl. btw - excl. verzendkosten.